Kriterier for indstillinger til priser og pokaler i HIF atletik

Årets dame præstation: Gives til den kvindelige atlet der har opnået det højeste antal point ifølge senior tabellerne og udført med senior redskaber.

Årets herre præstation: Gives til den mandlige atlet der har opnået det højeste antal point ifølge senior tabellerne og udført med senior redskaber.

Årets Veteran: Kan tildeles efter et eller flere af følgende kriterier. 1: Ved en god individuel præstation. 2: Have ydet en ekstra indsats ved holdturneringer 3: Fremmet atletikmiljøet i HIF atletik.

Årets fund: Gives til en atlet som i det sidste år har vist stort talent og gode resultater indenfor en af atletikkens discipliner.

Årets ungdoms atlet: Kan tildeles efter et eller flere af følgende kriterier. 1:Ved at have haft en ekstraordinær personlig fremgang. 2: Ydet en ekstra indsats i holdturneringer. 3: Have præsteret et resultat på højt dansk eller internationalt niveau.

Årets flids pokal: Tildeles en atlet som er er et forbillede for andre atleter, med sin indstilling til træning og bidrager til et godt og positivt træningsmiljø.

Årets HIFèr: Denne hæders pokal tildeles kun hvis klubbens bestyrelse finder en kandidat  eller en præstation som kan gøre sig fortjent til den. Det er klubbens bestyrelse der ene og alene indstiller og uddeler hæders pokalen, indenfor klubbens regler og vedtægter.