Generel information

Formålet med hjemmesiden er:

  • Informere om HIF Atletiks aktiviteter til alle interessrede.
  • Være et kommunikationsmiddel mellem klubben, medlemmer og andre interessrede.

For at kunne fungere som et kommunikationsmiddel er der åbnet mulighed for at andre end hjemmesideredaktøren har adgang til at lægge information ud på hjemmesiden eller komme med kommentarer via et Forum og forskellige interesse grupper ligesom der er mulighed for at udvalgte atleter eller andre kan få deres egen "hjemmeside".

 

Der opereres med begreberne "Front End Bruger"  (FE Bruger) og "Back End Bruger" (BE Bruger).

 

Alle kan i princippet blive FE Bruger. Ved at tilmelde sig gennem hjemmesidens "Forum"/"Opret mig som bruger" kan man få adgang til at komme med indlæg til "Forum". Når man er logget ind som FE Bruger får man også adgang til sider på hjemmesiden, som andre ikke har adgang til. FE Brugere kan tildeles forskellige rettigheder f.eks. vil der for medlemmer af bestyrelsen være adgang til sider, som andre forum medlemmer ikke har adgang til. HIF Atletiks regler for Forum brugere kan ses her.

 

BE Brugerne kan have adgang til at skrive beskeder på hjemmesiden, oprette nyheder, indsætte begivenheder i kalenderen, redigere sider, oprette nye hjemmesider o.s.v. alt efter hvilke rettigheder de er blevet tildelt.

For at lette administrationen er BE Brugerne inddelt i grupper med forskellige rettigheder. Disse grupper kan f.eks være "Administrator", "Webmaster" eller "BE User". HIF Atletiks regler for BE Brugere kan ses her.

 

HIF Atletiks formand har, sammen med hjemmesidens Administrator(er), administrator rettigheder og kan til enhver tid slette/redigere/lukke for beskeder/information og/eller sider.

 

Webmaster(ne) kan have administrator rettigheder.

 

HIF Atletik har valgt at lave en personlig hjemmeside for de atleter der opfylder betingelserne beskrevet under "Eliten" - der kan komme andre til senere.

 

Som udgangspunkt er tanken at den personlige hjemmeside skal vedligeholdes af atleten(atletens familie) selv, og at den skal kunne bruges til f.eks.

  • at promovere atleten med henblik på at skaffe personlige sponsorer
  • at udveksle erfaringer med andre atleter fra andre klubber (f.eks. ved hjælp af træningsdagbog, Forum, Kalender eller andet)

 

Der vil dog være atleter, som ikke har tid/lyst til selv at vedligeholde en personlig hjemmeside, og derfor indeholder hjemmesiden som standard nogle generelle informationer om atleten.

 

Regler for brugere af den personlige hjemmeside kan findes her.

 

Til toppen

Sidste nyt

03.09.2017 21:03

DM i Atletik 2017

Ved weekendens Danske senior Mesterskaber i atletik som foregik i Aalborg havde Helsingør atletik...


27.08.2017 19:48

Super resultater til DMU

Lørdag var Sara Bleibach Olsen med i højdespring i piger 16-17år hvor hun fik en flot 2. plads med...


12.06.2016 17:15

Nikolines sidste dag som træner - På gensyn

Mandag den 13. juni 2016 har Nikoline sin sidste dag som træner i Helsingør Atletik. Nikoline skal...


10.06.2016 18:06

Nikoline stopper som træner

Jeg, Nikoline Lund Jensen, stopper som atletiktræner hos Helsingør Atletik forening efter 4 ½ års...