Nyhedsvisning

Nyhed

12.06.2016 17:15 Alder: 3 yrs

Nikolines sidste dag som træner - På gensyn


Mandag den 13. juni 2016 har Nikoline sin sidste dag som træner i Helsingør Atletik. Nikoline skal videre ud i den store verden, hvor uddannelse og store eventyr venter.

Nikoline har været børneatletiktræner hos os siden 2012. Hun har fra første færd vist stort engagement og entusiasme, og hun har – og har altid haft – et utroligt godt tag på børnene.

Sammen med andre unge trænere fra Helsingør IF Atletik har Nikoline med stor succes stået for sommer atletikskoler.

I 2015 deltog Nikoline i et event- og projektlederuddannelsesforløb under Dansk Atletikforbund – Make Athletics Happen - se lidt om dette her: https://www.youtube.com/watch?v=Zn2Jf3ljmhM&feature=youtu.be. Målet med forløbet, var at skabe fremtidens ledere i dansk atletik og lade de unge skabe nye aktiviteter og events i klubberne.

Nikoline satte i denne sammenhæng et nyt skib i søen nemlig Grænseløs Atletik. Formålet med Grænseløs Atletik var at introducere unge asylsøgere til atletik og at vise dem, hvordan foreningslivet fungerer i Danmark. Ikke alene blev Nikolines projekt  af mentorpanelet kåret som Make Athletics Happen bedste ide i hård kamp med de øvrige 17 spændende projekter... det blev også ført ud i livet med stor succes. Deltagerne prøvede kræfter med boldkast, længdespring og sprint – og forløbet blev afsluttet med deltagelse i Kronborg Stafetten i 2015. Projektet kom blandt andet med i Røde Kors nyhedsbrev - med henblik på at udbrede projektet til andre asylcentre i Danmark.

Det sidste år har Nikoline fungeret som træner for en flok udviklingshæmmede frem mod stævnet Special Olympics der fandt sted i Holstebro i maj 2016. Holdet kom hjem med hele 7 medaljer - og deltog efterfølgende i Kronborg Stafetten den 2. juni under Nikolines kyndige vejledning.

Helsingør Atletik blev kåret som årets klub i Helsingør 2015. Begrundelsen var blandt andet: Endelig tager HIF Atletik et socialt ansvar i Helsingør Kommune, hvor klubbens dygtige og engagerede trænere har arrangeret atletiktræning for flygtninge og for handicappede. Nikoline har hermed en meget stor andel i den store ære det er, at HIF Atletik blev årets klub!

Vi ønsker Nikoline al mulig held og lykke på vejen ... og håber, at hun, får lyst til - og mulighed for - at vende tilbage til os ... når uddannelsen er i hus.


Nyheds arkiv