Nyhedsvisning

Nyhed

10.06.2016 18:06 Alder: 3 yrs

Nikoline stopper som træner


Jeg, Nikoline Lund Jensen, stopper som atletiktræner hos Helsingør Atletik forening efter 4 ½ års trænertjeneste. Jeg vil have sidste træning for Mini- og Børneatletik mandag d. 13/6, og for Special Olympic den 14/6.

Jeg stopper pga. en længeventet rejse, hvorefter jeg starter på  studie på Københavns Universitet til september. Jeg vil naturligvis lægge min vej forbi klubben og atletiktræningen så ofte muligheden byder sig.


Som tidligere udøver har det været en sand fornøjelse at kunne videregive min interesse for atletikken, og følge atleter igennem mange år. Det har været fantastisk at være en del af det klubmiljø som findes i Helsingør Atletik, hvor der gives muligheder til atleter, men også til trænere som mig.

Jeg har det sidste 1 ½ år sat stor pris på den støtte klubben har givet mig i forbindelse med mit projekt Grænseløs Atletik, og det ansvar jeg har fået i form af mit eget Special Olympics hold jeg har trænet igennem det sidste år.


Jeg er glad for at kunne komme videre ud i livet, med en masse erfaringer og oplevelser rigere! I forbindelse med at jeg stopper, har klubben fundet en ny træner til trænerteamet, Frederikke Boye Nielsen, som tidligere har været mellem/lang distance løber igennem flere år. Jeg håber at I vil tage godt imod Frederikke.  
Jeg håber på at se jer inden jeg stopper så jeg kan få sagt pænt farvel til så mange som muligt.

Nikoline Lund Jensen


Nyheds arkiv